4 Kasım 2013

MAC Paintpots



Herkese merhaba, bugün size bir tane aldığınızda devamını da almaktan kendinizi alıkoyamayacağınız-en azından bana öyle oldu:) -ürünlerden olan Mac Prolongwear Paintpotlardan bahsetmek istiyorum. Bu paintpotları ister tek başına far olarak isterseniz de far bazı olarak kullanabiliyorsunuz. Ürün 5gr.lık, siyah plastik kapaklı cam kavanozlarda satılıyor. Yapıları yoğun ve kremsi. Ancak çabuk kurumaya meyilliler bu yüzden hızlı uygulama yapmak gerekiyor. Ben elimin üstüne bir miktar alıp parmaklarımla hafif ısıtarak göz kapağıma yukarı aşağı sürüyorum. Çünkü üstünden geçerek uygularsam rengini biraz kaybedip siliniyor diye düşünüyorum. Kalıcılıkları gayet iyi artı olarak uygulamadan önce far bazı da sürerseniz siz çıkarana kadar çizgilenmeden kalıyor. Bende olan renkleri:

-Soft Ochre: Sarı alttonlu/bej renkte. Göz kapağındaki renk eşitsizliklerini çok güzel düzenliyor. Aceleniz varsa sadece bunu sürüp bir de maskara uygulayıp çıkabilirsiniz. Mat bitişli





-Tailor Grey: Rengi kahverengimsi gri diye tanımlayabilirim. Mat bitişli. Tüm göz kapağına veya gözün katlanma yerine de(crease) uygulanabilir. Ben çok sevdim bu rengi.




-Layin' Low: Kapağını açtğınızda ne kadar şeftali tonlardaymış gibi görünsede benim göz kapağımda bej renge bürünüyor ve renk eşitsizliklerimi çok iyi düzenliyor.




-Constructivist: Yazıları iştah açan,önerdiği hiçbir ürünü aldığımda pişman olmadığım sevgili blogger Görkem'in çok sevdiğini okuyup almıştım paintpotların bu tonunu. Rengi, içinde kızıllıklar bulunan kahve. İster gündüz isterseniz de gece kullanabileceğiniz bir renk. Dumanlı göz makyajından hoşlananlar kaçırmasın derim ;)




-Camel Coat: Gri/Bej tonlarda. Uygulayınca kavanozda göründüğünden daha açık duruyor. Günlük rahatlıla kullanabileceğiniz naturel bir renkte. Mat bitişli.




Ben bu 5 rengi de severek kullanıyorum. Dikkat edilmesi gereken tek nokta kurumalarını önlemek için kapaklarını fazla açık bırakmamak ve yazıları size doğru görünecek şekilde muhafaza etmek.

                                         Soldan sağa: Soft Ochre,Tailor Grey,Layin' Low,Constructivist,Camel Coat
Not: Kolum koyu renk ve lekeli çıkmış,rengi düzeltemedim bir türlü kusura bakmayın :) 

4 yorum: