19 Haziran 2015

NARS Illuminator 'Hot Sand'

Merhaba, bugünün yazısı, hakkında olumlu/olumsuz fikir sahibi olabilmek için uzun bir süre kullanmama gerek kalmayan, NARS'ın-malesef ki- sınırlı üretim aydınlatıcılarından 'Hot Sand' ile ilgili olacak.


Ben yüzümün 'ıslak' ve aydınlık görünmesini baya baya sevenlerdenim. Makyaj bazımı, kapatıcımı, pudramı hep bunu sağlayacak ürünlerden seçmeye çalışırım. Nars'ın Illuminator larının da bu konuda oldukça başarılı olduklarını duymuş fakat daha önce hiç denememiştim. Geçen haftalarda @makyaj_trendi nin güzel bir kampanyasına denk gelince de içlerinde bana en doğal tonda görünen 'Hot Sand' i sipariş ettim. Fiyatı 95TL idi.


Bu aydınlatıcının rengini sıcak tonlu şeftali/şampanya diye tanımlayabilirim. Çok beyaz tenlilerin de rahatlıkla kullanabileceği, her cilt rengine uyacak bir tonu var. Yapısı incecik ve kesinlikle yapış yapış değil. Kalıcılığı da benim için yeterli 6,7 saat bozulmadan kaldı yüzümde. Ayrıca tatile giderken rahatlıkla yanınıza alabileceğiniz kırılıp dökülme akma riski olmayan seyahat dostu ürünlerden.


Bu aydınlatıcıyı birkaç farklı şekilde uygulayabilirsiniz:

-Kapatıcınıza karıştırıp yüzünüzün tamamının aydınlık ve fresh görünmesini sağlayabilirsiniz. Disko topuna dönüşmeden tabiki :)

-Yüzünüzün sadece aydınlık görünmesini istediğiniz yerlerine sürerek (elmacık kemiği, kaş altı, dudak üstü, burun kemiği gibi) sadece o kısımları aydınlatabilirsiniz.

-Fondoteninizden önce tüm yüzünüze sürebilirsiniz.

-Yüz ya da vücut nemlendiricinize karıştırıp dekolte ve boyun bölgenize sürebilirsiniz ki biraz da bronzlaşınca çok hoş bir görüntü yaratacağını düşünüyorum bu yöntemin.

Peki ben ne şekilde uygulamayı tercih ediyorum:

Yüzümün, yukarda belirttiğim gibi aydınlık görünmesini istediğim bölgelerine nokta nokta sürüp beauty blender süngerimle tampon hareketlerle dağıtıyorum. Daha sonra kapatıcıma da bir miktar karıştırıp yine beauty blender ile cildime uyguluyorum. Sonuç; abartıdan uzak aydınlık, parlak ve fresh bir yüz :)



Ben bu ürünü o kadar sevdim ki çok sık kullandığım için de neredeyse yarıladım. Demekki en kısa zamanda benim de yedeklemem gerekiyor çünkü bu yaz Hot Sand e sıkça elimin gideceğini tahmin ediyorum :) Aaa unutmadan istediğim o aydınlık görüntüyü elde edebileceğim en doğru ürünü seçtiğimi, yaptığı makyajlara bayıldığım -ki bayılmayan yoktur diye düşünüyorum- sevgili Hamiyet Akpınar da bizzat onaylayınca çok daha doğru seçim yaptığımı anladım. (@hamiyet_akpinar)
Peki sizin sevdiğiniz likit aydınlatıcılar hangileri??
          

11 yorum:

  1. Merhaba, ben de bu serinin copacabanna adlı illuminatorü var ve bu hot sand renginin stoğa girmesini bekliyordum, sayende hemen aldım onu da. Ben de beauty blender ile uygulamaya bayılıyorum, bence piyasadaki en en en başarılı aydınlatıcı diyebilirim. Mutlu günlerde keyifle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa oylemi super :) Bende copacabanna nın testerını aldım 4,5 kullanımlık onu deniyorum sevdim gibi hatta
      Hot sand e gore daha belirgin duruyo ama 1 kere kullandım henuz . Birde gecenlerde
      Stick olanını aldım copacabanna nın birde bakalım o nasıl duracak

      Sil
    2. Evet copacabanna bu hotsand gibi fondoten yada vucut losyonuna karıştırılamayacak kadar ışıl ışıl. Ama hot sand fondoten öncesi de kullanılacak kadar naturel. Esasında ben de stick formlu olandan almak istedim hoş var mı onu da bilmiyorum ama hot sand için likit formlu almak kullanım alanının genişliği bakımından çok daha mantıklı geldi. Heycanla gelmesini bekliyorum. Ben de copacabannayı bloğumda yorumlamıştım www.kozmetikblogum.com ilgilenirsen:) aydınlatıcı aşkımız hiç bitmesin :)

      Sil
    3. Tabiki ilgilenmezmiyim hemen bakıyorum ;)

      Sil
  2. bende de orgasm var bazen allık olarak kullanıyorum tek başına ya da elmacıklara sürüyorum ayrıca en sevdiğim ürünlerimden biri kendisi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orgasm cok daha iddialı durur gibi geldi bana ama denemedim oyle degil mi yoksa??

      Sil
    2. hayır aslında ışıltı oranları aynı sadece orgasm daha koyuca blogda var bu hafta içide yazmıştım 4 nars ürünü diye orada var swatchu..

      Sil
  3. ne güzel aydınlatmış :) sizi bloğuma beklerim sevgilerle

    http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Estetik cerrahi konusunda operasyonlar hakkında bilmek istediklerinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışabilirim, öncelikli önerim (hastalarımıza ön tavsiyemizdir ) psikolojik açıdan göğüs büyütme
    ya'da kepçe kepçe kulak estetiği vb operasyona kendinizi hazır hissetmenizdir.

    YanıtlaSil
  5. @murderweb , göğüs büyütme ve Cerrahi estetik operasyonlar hakkında bilgi almak isterseniz bize'de bekleriz.Bu tarz operasyonlar için karar verme aşamasındaysanız mutlaka uzman görüşü alın, söylencelerle hareket etmeyin.
    www.gogusbuyutme.com.tr

    YanıtlaSil
  6. Yüzdeki kırışıklıklar botox ile geçer dediler ama, tam geçmiyor. dolgu mu yapsam bilemedim bir yardım edin yaaaa

    YanıtlaSil