15 Haziran 2015

YENİ ELİDOR DOĞANIN ENERJİSİ

Merhaba, çok şükür ki artık soğuk, karanlık ve içimizi bunaltan havaları geride bıraktık ve renk renk açan çiçeklerin, pırıl pırıl parlayan güneşin enerjisini içimizde hissetmeye başladık. Aynı enerjiyi ve coşkuyu saçlarımız da hissedebilsin diye, en sevilen saç bakım markalarından olan Elidor, yeni serisi “Doğanın Enerjisi” ile bunu gerçekleştirmeyi hedefliyor. Bunu da Hollywood yıldızlarının tercihi ve bizim de TV reklamlarından aşina olduğumuz Jamal Hammadi’nin katkılarıyla geliştirdiği bu seri ile gerçekleştiriyor.


Bu yeni bakım serisi aslında kendi içinde de ikiye ayrılıyor. Bir tanesi, içinde Ginseng kökü bulunan-ki internette araştırırsanız bu bitkinin ne kadar faydalı bir bitki olduğunu anlarsınız- Canlı ve Dirençli Saçlar Serisi.


Bu serinin amacı,  saçlara hem yıpranmaya karşı güçlü bir kalkan oluşturmak hem de 5 kat daha fazla canlılık kazandırmak. Şampuan, saç kremi, express bakım spreyi ve 7/24 şekillendirici bakım kremi var bu serinin içinde. Ben genelde şampuan sonrası saç uçlarıma azıcık ta olsa krem kullanma ihtiyacı hissederim çünkü oldukça sertleşir ve zor açılır. Ama bu serinin şampuanını uyguladıktan sonra o alışkın olduğum yıkama sonrası sertliğin baya baya azaldığını farkettim.

Diğeri de içeriğindeki Angelica kökü ile kırılmalara karşı daha dayanıklı ve güçlü saç uçlarına sahip olmak isteyenler için geliştirilmiş express bakım spreyi, şampuan ve bakım kreminden oluşuyor. 


Kuru aynı zamanda da çabuk kırılan saç uçlarını güçlendirerek saça kaybettiği canlılığı geri kazandırıyor. Güçsüz saç uçları sağlığına kavuştukça da saçlar çok daha canlı görünmeye başlıyor tabiki.

Yeni serideki tüm şampuan ve bakım kremleri mis gibi kokuyor bunu özellikle belirtmek isterim çünkü çok beğendim. Ayrıca ürünlerin hiçbiri paraben içermiyor. Zaten hem cilt hem de saç bakım ürünlerimizi seçerken buna özellikle dikkat etmemiz gerekiyor.  

Özetle, hepimiz gün içinde belli bir koşuşturma içindeyiz. Okula, işe, spora, markete, gezmeye… Bu esnada bizim kadar saçlarımız da yorgun düşüyor. Üstelik şimdi bir de yaz mevsimi yaklaşıyor. Deniz, güneş, havuz derken saçlarımız enerjiye ve bakıma çok daha fazla ihtiyaç duyacak tabi. İşte bu esnada da imdadımıza Ginseng ve Angelica kökleriyle oluşturulan, yeni Elidor Doğanın Enerjisi serisi yetişiyor. Ben, cildimize ve vücudumuza gösterdiğimiz özeni saçlarımıza da göstermeyi unutmamamız gerektiğini düşünüyorum sizce de öyle değil mi :)

2 yorum:

  1. Sen maviyi mi kullaniyorsun turuncuyu mu hangisi daha iyi sonuç veriyor. Benim saçlarım çok sert değil ama duştan sonra elbet ki dolaşıyor saçlarım kısa omuzlarımda saç kremi kullanmama gerek varmı? Ve son olarak bakım spreyi etkili mi ? Cevaplarsan çok memnun olurum şimdiden teşekkürler☺☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saçın ihtiyacına göre her ikisi de iyi saçlarının ucu kırılıyorsa sürekli mavi canlı değilse turuncu ve saç kremi de saçının ihtiyacına göre ama benim kullanmam gerekmedi. Senin saçın farklı olduğu için gerekebilir. ve evet saç bakım spreyi etkili saçın kolay taranmasını hacimli gösterilmesini vb. sağlıyor.

      Sil