16 Temmuz 2013

Smashbox Photo Finish Primer



Bugün size yeni aldığım ve severek kullandığım bir primer dan bahsetmek istiyorum. Önceden makyaj bazı kullanmanın gereksiz olduğunu düşünürdüm ama daha sonra bazın, hem yüzüme sürdüğüm ürünlerle cildim arasında bariyer görevi gördüğünü hem de makyajımın çok daha uzun süre dayanmasını sağladığını farkettim. Smashbox Photo Finish silikon bazlı ve çok hafif yapıda,yüzünüzde ağırlık hissettirmeyen bir primer. Sürümü gayet rahat ve cilt tarafından hemen emiliyor. İster elle isterseniz de fırçayla sürebilirsiniz. Cildiniz sürdüğünüz anda yumuşacık,ipek gibi kaygan oluyor. Dolayısıyla da fondoten,bb krem veya renkli nemlendirici kolaylıkla ve homojen bir şekilde dağılıyor.


Makyajın kalıcılığını arttırıyor. Sabah primer sürüp yaptığım makyaj,akşamüstü eve döndüğümde yüzümün herhangi bir yerinde yağlanma veya kusma yapmadan yerli yerinde duruyor. Cildim hassas olmasına rağmen herhangi bir sivilce problemi yaşamadım neyseki. Bana şu ana kadar en sevdiğin primer hangisi diye sorsanız kuşkusuz Benefit Porefessional derdim ama şimdi Smashbox Photo Finish bir adım öne geçti gibi diyebilirim. Siz ne dersiniz? :)

2 yorum:

  1. ben de buna bayılıyorum ve uçakta unutulan ürünlerin satıldığı bir yerden 10 tl ye aldım gerçek fiyatını da hiç bilmiyorum ne kadar acaba bitince yensini almam gerekecek artık :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Amerikadan gelen arkadaşımdan istemiştim $36 civarındaydı.Türkiyede 118 TL gibi uçuk bir fiyatı var galiba.
      Bir giden olursa hemen yedeklicem çok sevdim çünkü :)))

      Sil