6 Nisan 2013

Bioderma Sensibio H2O







Hem  cildimizin sağlıklı olması hem de makyajımızın güzel görünebilmesi için en önemli şey yüzümüzün iyi temizlenmiş olmasıdır.Bu yüzden de blogumun ilk yazısına bu alanda mucizevi bir ürün diyebileceğim Bioderma Sensibio H2O başlamak istedim.Ben bu ürünü yerli ve yabancı birçok blogda görüp merak edip almıştım.İyiki de öyle yapmışım çünkü hem göz makyajımı hem de yüzümü bu kadar güzel temizleyen bir ürün daha önce hiç kullanmadım.Göz makyajını iyi çıkarmıyor diyenler var ama bence bu gözdeki makyajın yoğunluğuyla ilgili.Ben çok ağır ve koyu makyaj yapmadığım için kolaylıkla çıkarıyor benim göz makyajımı.  
Bioderma Sensibio su bazlı bir temizleyici durulamaya gerek olmadığı yazıyor ama ben yinede-üşenmezsem eğer-suyla da yıkıyorum sildikten sonra.Daha sonra toniğimi sürüyorum ve pamukta hiçbir makyaj kalıntısı görmüyorum.
Eczanelerde genelde kampanyalı olarak satılıyor.2 adet 500ml şişede 60TL civarındaydı yanılmıyorsam fiyatı.Bittikçe alacağım bir üründür kısacası kendisi :)))


2 yorum:

  1. güzel ve yararlı bir yazı olmuş. bende kullanıyorum dediğin gibi çok güzel çıkartıyor makyajı ama bende ve bir kaç arkadasımda kirpiklerde dökülme oldu ://

    YanıtlaSil
  2. Peki tonik ve nemlendirici ne kullaniyorsunuz..benim lekeli karma bir cildi. Var

    YanıtlaSil