2 Aralık 2015

Burberry Fresh Glow Nude Radiance


Günaydın, bugün blogda uzun zamandır kullandığım hatta bitirmek üzere olduğum ürünlerden biri var. Beni instagramda takip edenler, ne kadar aydınlık/parlak/ışıltılı cilt görünümünü sevdiğimi fark etmişlerdir mutlaka. Zaten bu sebepten dolayı hangi üründe glow/radiance/luminous yazısı görsem hemen internette girer ve ürünün swatchlarını, kullanıcı yorumlarını okur incelemeye başlarım. Burberry Fresh Glow Nude Radiance No.1 i bir yurt dışı seyahatinde tamamen tesadüf eseri görüp, bunu denemek lazım diyen iç sesime karşı koyamayıp almıştım :)

Ambalaj:

Fotoğrafta da görüldüğü üzere ambalajı çok şık. Kapağında Burberry deseni içinde de ürünü hijyenik şekilde kullanmamızı sağlayan pompası var. Ambalajı, daha kullanmadan kaliteli bir ürün aldığı hissi uyandırıyor insanda ;)

Özellikleri:

-Burberry Luminous Fluid Base cilde aydınlık verirken aynı zamanda da nemlendiren bir ürün. Su gibi olmasa da akışkan bir yapısı var.
-Yüzünüze sanki birşey sürmemişsiniz hissi veriyor çok hafif ciltte ağırlık yapmıyor.
-İçindeki "kaliteli" ışıltılar ışığı çok güzel yakalayıp yansıtıyor bu da cilde oldukça doğal ve suni durmayan bir aydınlık veriyor.  


Kullanım:

-Temizlenmiş cilde kapatıcı öncesi baz olarak
-Kapatıcıya karıştırıp yüzün tamamına aydınlık vermek için
-Kapatıcı sonrası yüzün sadece belli bölgelerine aydınlık vermek için (elmacık kemiği, burun kemiği, dudak üstü gibi)

Benim en sık kullandığım yöntem ikincisi. Yani kapatıcıma karıştırıp uygulamak. Benim cildim normal. Bazen bazı ürünler T bölgemde parlama yapabiliyor gün içinde ama bunda böyle bir problemle karşılaşmadım. Yani kuru/normal ciltliler için harika bir ürün ama yağlı ciltlerde nasıl tepki verir bilemiyorum. Daha doğrusu internette araştırdım ama farklı cevaplar vardı o yüzden deneyip görmekte fayda var. Cildiniz kabul ederse eğer, vazgeçemeyeceğiniz ürünlerinizden biri olur Burberry Nude Radiance.

Özetle:

Elimdeki o kadar aydınlatıcıya rağmen bitince tekrar alır mıyım? Evet kesinlikle alırım. Hatta İstanbula ilk gidişimde kesinlikle yedeklemeyi düşünüyorum. Çünkü her kuruşunu hak eden ürünlerden biri benim için. Bu arada malesef fiyatını net hatırlamıyorum ben aldığımda ülkemizde satılmıyordu o yüzden sizin bilginiz varsa beni de bilgilendirirseniz harika olur :) Bir sonraki yazıda görüşmek üzere..    

4 yorum: