14 Aralık 2015

Charlotte Tilbury Air Brush Flawless Finish Powder


Günaydın, bugün bloğuma, son dönemde oldukça sevmeye başladığım ve birçok ürününü de denemek istediğim markalardan biri olan Charlotte Tilbury nin pudrası konuk olacak.


CT Airbrush Flawless Finish Skin Perfector un 3 farklı tonu mevcut. Fair, Medium(bendeki) ve Dark. Ambalajı, markanın klasik rengi parlak/ pembe altın tonunda. İçinde nerdeyse pudranın boyutu kadar aynası bulunuyor, hafif, dolayısıyla da taşıması kolay bir pudra.  



Yapısı yumuşacık. İçinde ışıltı barındıran pudralardan değil ama içeriğindeki ışığı yansıtma özelliği olan mineraller sayesinde cildi çok daha sağlıklı, aydınlık ve pürüzsüz gösteriyor. Yani bitişi ne mat ne de ışıltılı diyebilirim. Bu pudranın herhangi bir kapatıcı etkisi yok. Görevi, yapılan makyajın yerli yerinde, bozulmadan kalmasını sağlamak ve cildin yağlanmasını önlemek. Peki bu vazifesini yerine getirebiliyor mu? Kesinlikle getiriyor ve bunu da öyle çaktırmadan yapıyor ki yüzünüzde pudra olduğunun anlaşılması mümkün olmuyor. Ne çizgilere doluyor ne de kabuk kabuk oluyor.

-Bu fotoğraf alıntıdır-
Ben makyajımın sonunda T-Bölgeme ve biraz da yanaklarıma uyguluyorum bu pudrayı. Ne makyajım bozuluyor ne de burnumda parlama oluyor. Herhangi bir reaksiyonda vermiyor hassas cildim bu güzelliğe. E daha ne isterim ki bir pudradan :) Eğer siz de böyle bir ürün arayışı içindeyseniz, yurtdışından ürün getiren güvenilir hesaplarla bağlantıya geçebilir ya da yakın zamanda seyahat planı olan yakınlarınızdan rica edebilirsiniz. Pişman olmazsınız benden söylemesi :) İyi haftalar ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder