6 Ocak 2015

Hourglass Ambient Lighting Allık Paleti


Merhaba, bugün hangi ürün hakkında yazsam diye düşünürken, dün gece (5 Ocak) itibariyle katılımın sona erdiği yılbaşı çekilişimin hediyesini yazmak geldi içimden. :)



Hourglass Ambient Lighting Blush Palette, hiç şüphesiz 2014 ün en çok ses getiren ve beğenilen ürünlerinden biri oldu. Daha doğrusu bence Hourglass Cosmetics markası, ilk olarak daha önceden piyasaya sürdüğü aydınlık veren pudralarıyla baya olay yarattı yurt dışında. Hemen hemen tüm yabancı blogger/vlogger lar bu pudralardan ve ne kadar güzel olduklarından bahsedip durdular. Dolayısıyla benim de ekrana, kedinin ciğere baktığı gibi bakmama neden oldular :) Neyse lafı uzatmıyım NY ta yaşayan çok yakın arkadaşımın da Türkiye ye tatile gelecek olmasını fırsat bilip burda bulamadığım bazı ürünlerin listesini yapıp benim için getirmesini rica ettim. Sonunda da bu çok istediğim palet oldukça uzaklardan gelip makyaj çekmecemdeki yerini aldı ;) Bir tanesi de paketinde sarılı halde yeni sahibini bekliyor :) Katılım baya fazla olduğu için sanıyorum haftasonundan önce kazananı açıklayamam ama hesapları elimden geldiğince hızlı kontrol edip sonucu bekleyenleri fazla heyecanlandırmıcam.



Gelelim paletin özelliklerine:

-Sınırlı üretim şu an için. Ama bence ilerleyen zamanlarda kalıcı paletler arasına girebilir. Çünkü 3 lü pudra paleti de önceden sınırlı üretimdi şimdi değil.

-İpek gibi yumuşacıklar böylece çok rahat sürülüp dağıtılıyorlar. Yüzde yoğun bir pudra görünümü oluşmuyor.

-Pigmentasyonları yüksek.

-Kalıcılıkları gayet iyi. Tazeleme gerektirmeden 7 saat dayandı zaten daha fazlasına da gerek yok:)  

-Herbiri 3.3gr olan 3 tane allıktan oluşan seyahat dostu bir palet.

-Luminous Flush: Şampanya/Pembe rengin Luminous Light pudrayla karışmış hali. Tek olarak ta satılan allıklarından.


-Incandescent Electra: Soğuk tonlu açık şeftali renkte. Bu palete özel üretilmiş bir renk. Tek olarak satışı yok.


-Mood Exposure: Sitesinde açık mürdüm rengin Mood Exposure pudrayla karışımı diye tanımlanmış. Fakat bende daha çok bronz/pembe tonlarda durdu.


-Bunlar el yapımı allıklar olduğu için her palette minicikte olsa renklerde ton farkı var. Bazısında aydınlatıcı pudranın oranı fazla bazısında da renk pigmentinin.


Aklıma gelen özellikler bunlar. 3 rengin de tenimde duruşunu sevdim. Zaten Mood Exposure ve Luminous Flush tekli olarak vardı bende. Bu paleti sipariş verince elden çıkardım onları 3 ü bir arada daha kullanışlı olur diye. Bu allıkları sürdüğümde extradan aydınlatıcı sürmüyorum. Çünkü gerçekten kendilerine has ve doğal duran bir aydınlık/parlaklık veriyorlar yanaklarıma. Kısacası, aydınlatıcıyla allık pigmentlerinin muhteşem birleşimi 3 ü de;)

Aldığı tüm iltifatları sonuna kadar hakediyor bu ürün. Ülkemizde malesef satışı yok o yüzden yurtdışına gidecekseniz veya gidip gelecek birileri varsa etrafınızda mutlaka ama mutlaka ısmarlayın derim ben çok seveceğinizin garantisini veriyorum:)
Diğer 3 lü olarak satılan pudra paletini de mi alsaydım keşke diye düşündüm hatta bunu bu kadar beğenince. Neyse o da sonraya kalsın artık e nasıl olsa sınırlı üretim değil panik yapmaya hacet yok ;))




    
     

4 yorum:

  1. Benimde Amerika`daki tanıdıkların adresini kullanarak yaptığım bir Sephora alışverişi var (aylardır gelemediler) bu palete de baya bi iç geçirip vazgeçmiştim. Şimdi fotoğrafları görünce içim gitti, pişman oldum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi yaa keske alsaydınız😕 Ben de aynı pişmanlıgı 3 lu pudra paletini almadım diye yasadım😞

      Sil
  2. Bir cok satış hesabında görüp görüp iç gecirdiğim bir ürün.Türkiye de bulunmuyor oluşu, renklerini dokularını deneyimleyemiyor olmak yüksek fiyatı da sözkonusu olunca çekinceli kaldım bir üründü.
    Pudra paletiyle ilgili genelde memnuniyetsiz yorumlar okudum ama bence o da güzel bir ürün. Cok açıklayıcı bir yazı olmuş tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de o yorumlar uzerine vazgecmiştim ama keske alsaymısım onu da dedim😔

      Sil