27 Haziran 2014

Burberry Eyeshadows(22&21&07)




Günaydın, bugün son zamanlarda elimin sürekli gittiği 3 harika farı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Burberry dış giyiminden sonra farlarıyla da bende bağımlılık yapacağa benziyor. Yapmaması da zor zaten. Daha farın kapağını açmadan ambalajının kalitesi ve şıklığı insanı cezbetmeye yetiyor. Metalik, koyu gri renkte ve üstünde markanın deseninin bulunduğu magnetik bir kapağı var. Dışında da diğer lüks markalarda da olduğu gibi kadife kesesi mevcut.

Soldan Sağa:Pale Barley-Midnight Brown-Taupe Brown

Soldan Sağa:Pale Barley-Midnight Brown-Taupe Brown

Farların yapılarının güzelliğini ne kadar anlatsam az kalır herhalde. Yumuşacık,ipek gibi kayıyor göz kapağınızda sürerken. Ayrıca renklerin birbirine karışımı da kolaylıkla yapılıyor. Pigmentasyonları gayet iyi tek kat sürdüğünüzde bile renklerini veriyorlar. Kesinlikle tozutma,dökülme gibi problemleri yok. Ben hemen hemen her makyajımda baz kullanırım bunları uygulamadan da sürdüm ve gözümde sabahtan akşama kadar bozulmadan kaldılar. Açıkçası bazsız hiç denemedim ama o şekilde de uzun süre bozulmadan kalacaklarına eminim.
Bu farların en büyük kötülüğü, 1 tanesini alıp kullandığınızda elinizdeki diğer birçok marka farınızın gözünüzden düşmesi ve makyaj çekmecenizi Burberry farlarla doldurma isteğinin gelmesi. En azından bana öyle oldu :O. Bir tane alırsanız devamı gelir aman dikkat yani ;)
Gelelim benim aldığım renklere:

Pale Barley: Burberry'nin en popüler ve en çok satan farıymış Pale Barley. İçinde altın&şampanya rengi pırıltıları olan bej/açık kahve tonlarında bir renkte. İlk bakışta sıradan bir renkmiş gibi görünse de sürdüğünüzde farkını ve güzelliğini farkediyorsunuz. Günlük çok rahat kullanabileceğiniz tam sür-çık farlardan. Gece de eyeliner ve bol maskarayla desteklenerek kullanılabilir.
Burberry den tek bir far alıcam hangisini alsam diye sorarsanız hiç şüphesiz ilk sırada önereceğim Pale Barley olur.



Midnight Brown: Bu da 2.favori rengim. Kullandığım en güzel kahve tonlu far Midnight Brown. Altın/bronz pırıltıları olan orta tonlu kahverengi diye tanımlayabilirm rengini. İçindeki pırıltılar hafif bir yanar dönerlik veriyor fara özellikle güneş ışığının altında.
Tüm göz kapağına tek başına uyguluyabileceğiniz kadar güzel bir renkte mutlaka tavsiye ederim bunu da.




Taupe Brown: İçerisinde grilikte bulunan koyu kahve renkte bir far. Tamamen mat hiçbir ışıltısı, pırıltısı yok. Gözün dış köşesine bakışlara derinlik katmak için veya eyeliner olarak kullanabilirsiniz. Ben çoğu zaman Pale Barley'i tüm göz kapağıma sürüp Taupe Brown ı da biraz önce belirttiğim şekilde uygulayıp güzel bir smokey göz makyajına kavuşuyorum ;)



Genel olarak anladığınız üzere Burberry nin farlarını çok beğendim. Denemek istediğim en az 3 renk daha kestirdim gözüme. Fakat elimdeki az kullandığım farların bir kısmını yakınlarıma vererek ve bir kısmını da Temmuz ortası gibi yapmayı planladığım blog satışıyla azaltmadan kesinlikle almamaya kararlıyım. Söyleyeceklerim bu kadar; sizin varmı Burberry farlardan tavsiye edeceğiniz, şu rengide çok güzel duruyor mutlaka bak dediğiniz?

5 yorum:

  1. Bende Rosewood rengi de var ona da bakmanı öneririm çok hoş. Ayrıca yazdıklarına kesinlikle katılıyorum. Burberry farlardan sonra hiçbir farı beğenemez oldum. Yeni çıkanlardan Storm Grey var benimde aklımda bir de Midnight Brown'u almayı istiyorum;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rosewood u yazım bir kenara hemen;) Storm Grey aynen benimde alınacaklar listemde hatta arkadasıma sipariş etmiştim malesef bulamadı out of stock olmus bircok yerde :(
      Midnight Brown kesinlikle tavsiye hemen hemen alınmalı ;))

      Sil
  2. 3de birbirinden güzel, cok begendim, burberry markasindan hicbirsey almadim hic Douglasa gidincede gözüme carpmadi acikcasi satiliyormu orda hic bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece İstinye Park Boynerde satılıyor diye biliyorum aklınızda olsun;)

      Sil
  3. Midnight Brown'a bayıldım, blog satışını dört gözle bekliycem seneler sonra olsa bile :)))

    YanıtlaSil