6 Mayıs 2014

Chanel Intonation&Inspiration Krem Allıklar



Günaydın, bugünün yazısı, krem yapıda oldukları için ilk başta mesafeli yaklaştığım ama fikirlerine güvendiğim bazı bloggerların çok beğendiklerini her fırsatta dile getirmelerinden ötürü kayıtsız kalamadığım ve aldığıma da kesinlikle pişman olmadığım Chanel'in iki krem allığıyla ilgili olacak.

Inspiration-Intonation

Intonation(69), Chanel 2014 İlkbahar koleksiyonundan ve sınırlı üretim bir allık. Krem allık diye geçse de tam olarak o yapıda değil krem-pudra arasında bir yerde desem daha doğru. Yumuşacık, çok kolay sürülüyor ve ciltle bütünleşiyor. Kesinlikle yapış yapış olmuyor. Ben, parmağımı azıcık allığa dokundurup sonra yanaklarıma tampon hareketlerle yayıyorum. Kalıcılığı 10 üstünden 10 ben silene kadar hiçbir yere kaybolmuyor. Kokulu değil. Saten bitişli, herhangi bir ışıltısı yok. Mercan alttonlu pembe renkte. İlk bakışta benim gibi beyaz tenli biri için oldukça parlak ve canlı bir renk olduğunu düşünsem de dener denemez fikrim değişti. Tabi çok hafif uygulama yapmak gerekiyor-özellikle beyaz tenlilerin-çünkü oldukça pigmentli. Intonation'ın istinasız her cilt tonuna yakışacağını düşünüyorum.

(Sol)Yoğun Uygulanmıs-(Sağ)Hafif Uygulanmıs

Inspiration(64) ise Chanel'in 2013 Sonbahar koleksiyonundan bir allık. Yapı ve özellik olarak Intonation ile aynı tekrar yazmama gerek yok. Mavi alttonlu bebek pembesi renkte. Yüzümün doğal pembeliğiymiş gibi durmasını çok sevdim:) Intonantion'ın aksine bu rengin beyaz tenlilerde daha hoş durduğunu düşünüyorum. Bu allığı o kadar sevdim ve o kadar çok kullanıyorum ki yedekledim hemen. Çünkü bu da diğeri gibi malesef sınırlı üretim. Inspiration'ı da ya parmak uçlarımda ya da Real Techniques Stippling brush ile uyguluyorum. Her iki şekilde de güzel sonuç alıyorum.

(Sol)Yoğun Uygulanmıs-(Sağ)Hafif Uygulanmıs


Sol--> Inspiration-Sağ--> Intonation

Kısacası her türlü övgüyü hakediyor Chanel krem allıklar en azından bu ikisi için bunu söyleyebilirim. Siz başka hangi renkelerini denediniz?



 

5 yorum:

  1. En çok istediğim 2 renk :) Bunları almadan ölmeyeceğim , güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim:)) insallah en kısa zamanda makyaj cekmecenizde yerlerini alırlar ;)

      Sil
  2. 65 var ben de cok begeniyorum dogal bir pembe koyu dursada. 67 yi almak istiyorum ilk firsatta 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de gözüm 63 e takılıyor ama henüz deneme fırsatı bulamadım :) O kadar basarılı ki bu allıklar insan aldıkca gözü diğerlerinde kalıyor :)

      Sil