12 Şubat 2014

NARS Guy Bourdin One Night Stand Allık Paleti


Herkese merhaba, aslında baya gecikmiş bir yazı yazıyorum şu anda. 2 sebepten ötürü bu güzel paletle ilgili yorumlarım baya geçe kaldı.
Birincisi aslında ben bu paleti yurt dışında çıktığı gün(Türkiyeye geleceğini sanmıyordum) o sırada Amerika'da olan arkadaşıma sipariş etmiştim ama onun gelişi rötar yapınca elime geç geçti ürün. 2.cisi de alanlar beni anlar kıyıp kullanamadım bir türlü paleti :)


Neyse lafı daha fazla uzatmıyım, Nars 2013 yılbaşı koleksiyonunda çıkan bu palet, her biri 4gr.lık 4 allık,1 bronzer ve 1 aydınlatıcıdan oluşuyor. Dışı Nars ın klasik, çok çabuk kirlenen siyah kauçuk ambalajından. Ama palet o kadar güzel ki olsun o kadarı da diyorsunuz:)
Pigmentasyonları gayet yüksek.


Devotee: Bu koleksiyon için çıkmış bir aydınlatıcı. İçinde ışıltılar barındıran krem/şampanya rengi. Abartı bir parlama yapmadan kararında bir aydınlık sağlıyor sürdüğünüz bölgeye. Ben elmacık kemiklerim dışında göz pınarlarıma ve kaş altıma da uyguladım.



Mistinguette: İlk görüşte beni korkutan olmaz bu bana dediğim ve yine bu koleksiyon için üretilmiş fazla açık bir pembe allık. Hiç ışıltısı olmayan, lila alt tonlu pembe renkte paletin tek mat allığı. İyi bir allık fırçasıyla hafifçe uygulayınca korkumun yersiz olduğunu anladım ve yanaklarımda oluşan o doğal pembeliği çok sevdim. Paletteki beyaz tenlilere en çok yakışacak allık bence hatta :)



Orgasm: Herhalde Nars'ın en popüler ve en beğenilen allıklarının başında gelir orgasm. Bende olan ve elimin çok fazla gitmediği, nasıl böyle fenomen olduğunu çözemediğim bir allıktır. İçinde gözle görülür altın ışıltıları olan şeftali/pembe tonlarında bir rengi var. Dediğim gibi benim için olmazsa olmaz bir allık değil ama orta ve koyu tenlilerde çok daha güzel duracağını düşünüyorum.



Laguna: Nars'ın bir diğer fenomeni de kesinlikle budur. Uzun zamandır çok severek kullanıyorum ve makyaj çekmecemde her zaman bulunduracağım bir bronzerdır. İyiki bu palete girmiş. İçinde altın ışıltılar bulundursa da sürdüğünüzde kesinlikle görünmüyorlar. Beyaz tenlilerin de rahatça kullanabilecekleri içerisinde herhangi bir turunculuk bulunmayan sütlü kahve bir tonu var.



Deep Throat: Bir süredir almayı planladığım bir allıktı ve bu palette olduğunu görünce çook sevindim. Bu da içinde ışıltılar barındıran, şeftaliye çalan açık pembe. Tüm cilt tonlarına yakışacağını düşündüğüm joker bir renk bence.



Goulue: Yine bu palete özel çıkmış ve paletin en pigmentli allığı. Tonu bana biraz koyu geldi tam alışamadım ama ilerleyen günlerde fikrim değişebilir belki belli olmaz :)
Mürdüm ve koyu pembe karışımı, beyaz tenlilerin hafifçe uygulamasını tavsiye edeceğim bir allık.



Genel olarak söyleyebileceğim, ben bu paletle ilk görüşte aşk yaşamıştım ve iyiki de almışım diyorum. Bir kere en büyük avantajı birçok ürünün tek palette elinizin altında olması. Seyehate giderken büyük kolaylık mesela.


Türkiye fiyatı da neyseki makuldu(155TL) tek Nars allığın 80TL civarı olduğunu düşünürsek. Sephoralara geldiği gibi bitti şu anda zaten bulunması imkansız ama alanlar güle güle kullansınlar :)      

4 yorum:

  1. Ben de mağazada kalan sonuncuyu almıştım :) Bu arada evet uygundu ama 115 değil 155TL`diye hatırlıyorum ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyarı için teşekkür ederim notlarıma 155TL diye yazmışım ama bloga yazarken yanlış yazmışım düzelttim ;)
      Sizde güle güle kullanın bu arada :)

      Sil
  2. ben de hala kıyıp kullanamıyorum bunu artık kasamdan cıkarayım da kullanayım bari :)

    YanıtlaSil
  3. ben de hala kıyıp kullanamıyorum bunu artık kasamdan cıkarayım da kullanayım bari :)

    YanıtlaSil