20 Mart 2015

Skincode Cellular Perfect Skin Capsules

Herkese merhaba..Bugünün yazısı bir süre önce skincode Türkiye tarafından denemem için gönderilen ürünlerden biri olan ve içlerinde en çok dikkatimi çeken cilt kapsülleriyle ilgili olacak. Dürüst olmak gerekirse daha önce de gönderilen cilt ürünleri oldu ama cildim bozulur korkusuyla cesaret edip kullanamadım. Hiçbir zaman da denemediğim,fikir sahibi olmadığım bir ürünle ilgili, tekrar hediye göndermezler korkusuyla kullanmışım gibi övgü dolu sözler yazmadım.


Ben uzun bir süredir Laprairie'nin cilt bakım ürünlerini kullanıyorum ve oldukça da memnunum. Ama ara sıra denemeye değer dediğim ve içime sinen serum,maske,leke açıcı gibi ürünleri de kullanıyorum.
Skincode, eczanelerde satıldığından mı yoksa çevremde duyduğum olumlu yorumlardan mı bilmiyorum tereddütsüz deneme isteği uyandırdı bende. Yukarda da belirttiğim gibi gönderilen pakette beni en çok heyecanlandıran tamamen bitkisel özlerden elde edilmiş küçük mavi kapsüller oldu.
Skincode a göre bu kapsüller:
-Cilt yaşlanmasına karşı savaşıyor
-Cildin sıkılığını arttırıyor.
-İçinde bulunan Ginseng extresi ve Hyaluronik asit sayesinde hücre yenilenmesine yardımcı oluyor.
-Cilde aydınlık sağlıyor.
-İçerisindeki doğal bitkisel özler sayesinde cilde ipeksi bir yumuşaklık sağlıyor.

Şimdi gelelim benim düşüncelerime:
Bu kapsuller kesinlikle sürer sürmez cilde kadifemsi bir yumuşaklık veriyor. Resmen elimi dokununca kayıyor yüzümde. Daha önce hiçbir krem veya serum sonrası hissetmediğim kadar hatta. Sabah kalkınca da devam eden bir yumuşaklık hem de. Ayrıca bir aydınlık ta farkettim cildimde ama bu kapsüllerin sayesindemi yoksa kullandığım diğer ürünlerinde mi etkisiyle işte onu tam bilemiyorum.
Diğer vaadedilenler doğru mu şu an için birşey diyemeyeceğim çünkü bana 11-12 tane kapsül gelmişti. Normalde 45 günlük bir kür olarak uygulamak gerekiyor tam sonucu görmek için. O yüzden ben de ilk fırsatta tam boyunu alacağım ve tüm kapsüller bitince cildimdeki olumlu/olumsuz etkilerini burdan paylaşacağım.
Eğer siz de bu kapsülleri denemek isterseniz fiyatı 210TL civarındaydı yanılmıyorsam. Eczanelerden veya online olarak dermokozmetik ürün satan sitelerden bulabilirsiniz. Şimdilik bu ürünle ilgili söyleyeceklerim bunlar...Sevgiler

2 yorum: