26 Şubat 2015

Chanel Camelia Rose Allık



Chanel "Spring 2015" makyaj koleksiyonu, ilkbaharda Paris'in bahçelerinin görüntüsünden ilham alınarak oluşturulmuş. İşte bugünkü yazımın konusu da, bu koleksiyonun en dikkat çeken ve beğenilen parçası Camelia Rose allık hakkında olacak. Günaydın bu arada :)


3 boyutlu çiçek desenlerinin görüntüsü,  ilk görüşte aşk yaşatıyor insana. Bu nedenle bende bir süre kullanmaya kıyamadım zaten bu güzelliği. Ayrıca aynı dönemde ülkemizde yaşanan oldukça moral bozucu olaylardan dolayı da bilgisayarımın başına geçip kozmetikle ilgili birşeyler yazmak gelmedi içimden. Bu sebeplerden dolayı yazamadığım yazımı daha fazla geciktirmeden ve hala bazı mağazalarda bu allığın bulunma ihtimali olduğundan hemen yazmaya başlıyorum.


Bu sınırlı üretim allık 2 farklı tonda pembeden oluşuyor. Biri mat bitişli açık pembe diğeri de belli belirsiz ışıltıları olan saten bitişli daha koyu pembe. Her 2 tonu karıştırınca ise yumuşak tonlu, günlük kullanım için çok ideal aydınlık duran gül pembesi bir renk elde ediliyor.


Kokusu tüm Chanel ürünlerinde olduğu gibi harika. Mis gibi gül kokuyor. Boyutu markanın standart allık boyutlarından daha küçük(3gr). Dolayısıyla küçük boy bir fırçayla kullanmak gerekiyor. Aynı sebepten de renkleri tek tek uygulamak pek mümkün değil. Kalıcılığı da gayet iyi. Bozulmadan 6,7 saat kaldı yanaklarımda. Silmesem daha da kalırdı kesinlikle.
Pigmentasyonunu az bulanların aksine de bana gayet yeterli geldi. Peki hangi cilt tonlarına hitap ediyor derseniz kesinlikle açık ve orta koyulukta olanlara. Malesef koyu ciltlilerde kendini gösteremeyecek allıklardan Camelia Rose.
Sonuç olarak, ilk önce görüntüsünü kullandıktan sonra da verdiği pembeliği sevdim ben. Ama çok orjinal öyle bulunmaz bir pembe tonuna da sahip diyemem. Çok yakın bir muadilini bulmak illaki mümkün bir renk. Kaçıranlar, arayıp bulamayanlar çok üzülmesin yani. Ama yinede koleksiyon ürünlerine sahip olmayı sevenler için hala bazı Sephora ve Sevil mağazalarında bulunabildiğini söylediler. Almak isteyenler vakit kaybetmeden mağazalara telefon açıp sorabilirler. Mutlu günler :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder