8 Mayıs 2014

Dior Kirpik Bazı

Merhaba, bugün aslında uzun zamandır kullandığım hatta bitirmek üzere olduğum Dior'un dolgunlaştırıcı kirpik bazı/serumu hakkındaki yorumlarımı paylaşmak istiyorum.


Bu ürün,dışı ve plastik kılları olan fırçası beyaz renkli ve ilk bakışta klasik maskara görüntüsünde olan Dior'un ilk kirpik bazı. Maskarayı sürmeden önce veya besleyici özelliğinden dolayı gece yatmadan önce kullanılabiliyor.


Dior'un kendi internet sitesinde, 2 ay düzenli kullanıldığında kirpikleri uzattığı ve dolgunluk kazandırdığı belirtiliyor. Ben çok düzenli kullanmadığım için öyle bir artısı var mı bilemediğim için internette kısa bir araştırma yaptım ve gerçekten bu bazın baya bir seveni olduğunu gördüm. Hatta birçok kişi, çoğunluğu kirpikten yoksun asyalı kadınlar olmak üzere bu serumu olmazsa olmaz bir ürün olarak nitelendirmişler. Kirpiklerimi kıvırmama gerek kalmadı diye yazanlara da epeyce rastladım.


Benim kendi kişisel fikirlerime gelecek olursak aslında Dior Lash Plumping Serum benimde beklediğimden çok daha fazla sevdiğim bir ürün oldu.  Kirpiklerim normalde de uzun olduğu ve hergün aksatmadan kullanmadığım için onları uzattımı bilmiyorum ama maskara öncesi sürdüğümde gerçekten gözle görülür bir şekilde dolgunluk sağladı kirpiklerime.
Maskaramı uygulamadan, ilk önce kirpiğimin birine sürüp sonra Le Volume Chanel(burada) maskaramı aynı kirpiğime sürüyorum. Çabuk kuruyor o yüzden iki kirpiğe aynı anda sürmemekte fayda var. İlk önce beyaz beyaz oluyor kirpiğiniz ama çabuk geçiyor. Kesinlikle bir beyazlık kalmıyor maskara sonrasında.
Ben bu bazı baya sevdim hatta dediğim gibi bitmek üzere en kısa zamanda tekrar almayı planlıyorum. Şu anki fiyatı 103TL. Hep belirttiğim gibi sürekli avantajlı kampanyalar oluyor onlardan birine denk getirip makyaj çekmeceme en kısa zamanda atıcam inşallah. Kirpiğim daha hacimli olsa diyenler bi deneyin sonucu görün derim:) Haaa sonra bana da sonucu haber verin ;)
 

  

2 yorum:

  1. Bunu ben de pek merak ediyorum. Kirpiklerim oldukça cılız:( Listeme ekledim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ;))) inşallah benin kadar memnun kalırsın

      Sil