7 Ocak 2014

Mac MSF 'Scene to be Seen'



Merhaba, bugün Mac in son dönemlerde çıkarmış olduğu koleksiyonlardan biri olan Divine Night Holiday koleksiyonundan Scene to be Seen adlı allık ile ilgili fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Ambalajı gayet şık siyah üstüne sarı yazıları var.


Bu ürün iki farklı renkten oluşuyor. İç kısımdaki renk içinde altın ışıltılar barındıran kiremit pembesi, dış kısımdaki ise pembe ışıltılar bulunan leylak rengi. Bu iki renk ister ayrı ayrı isterseniz de karıştırarak uygulamaya müsait. Karıştırarak kullandığımda metalik ışıltılı gül kurusu rengini elde ettim.


Ben genelde allık sürdükten sonra elmacık kemiklerime aydınlatıcı da sürerim ama bunda gerek duymadım çünkü içindeki ışıltılar sayesinde yeterli aydınlık verdi yanaklarıma. Pigmentasyonları da iyi. Gün içinde tekrarlama ihtiyacı hissetmedim. Hem açık tenlilerin hem de koyu tenlilerin severek kullanacaklarını düşünüyorum.

(Soldaki dış renk,ortadaki iç renk,sağdaki ikisinin karışımı)

Belirtmem gereken tek şey gözenekleri olanların biraz dikkatli kullanmaları çünkü içindeki ışıltılardan dolayı gözenekleri belli etme ihtimali var. Benim severek kullandıklarım arasına girdi bu ürün ve hala mac in online sitesinde satışta ilgilenenlere duyurulur ;)

2 yorum: