21 Ağustos 2013

Dior Skin Nude Fondoten



Her makyajseverin özellikle takıntılı olduğu bir kozmetik ürünü oluyor galiba. Kimisi allığa,kimisi ruja,kimisi pudraya kimisi de benim gibi fondötenlere. Şunu anladım ki ne kadar da çok fondötenim olsa hala benim gözüm daha önce denemediklerimde. İşte bugün yine kullanıp çok beğendiğim bir ürün olan Dior Skin Nude dan bahsedeceğim. Bu,su bazlı ve sıvı bir fondöten. Pompalı ve 30ml.lik cam şişede. Ayrıca içinde SPF 15 koruması var. Yani gönül rahatlığıyla fotoğraf çektirebilirsiniz :) Ama yazın gündüz kullanacaksanız öncesinde mutlaka koruyucu sürün koruması yeterli değil çünkü.


Kapatıcılığı benim sevdiğim türde hafif-orta arası. Problemli ciltlere kesinlikle önermiyorum. Sadece ufak tefek kırmızılıkları ve ciltteki renk eşitsizliklerini yok edip cildi sağlıklı ve canlı gösteriyor. Ama bunu öyle güzel yapıyor ki sanki hiçbirşey sürmemişsiniz ve cildinizin normal hali öyleymiş gibi duruyor. Kalıcılığı çok çok iyi. Sabah sürüp akşama kadar tekrarlamadığım halde bozulmuyor. Öncesinde primer kullanmamında etkisi olmuştur bunda tabiki. Bitişi ise ne mat ne de çok ışıltılı. Doğal, hafif miktarda bir aydınlık veriyor cildinize. Daha fazla ışıltılı bitiş olsun derseniz fondötenin içine aydınlatıcı karıştırıp uygulayabilirsiniz. Ben bu ürünü eğer zamanım varsa Beauty Blender süngerle yoksa Sigma F80 fırçayla sürüyorum


Sonuş olarak naturel duruşunu,cilde verdiği canlılığı ve kalıcılığını çok beğendiğim bir fondöten Nude. Hafif kapatıcılık arayanlara kesinlikle tavsiye ederim. Sizin kullanıp memnun kaldığınız fondötenler hangileri ?

5 yorum:

  1. aynıyız ben de fondoten canavarıyım, herseyi denemezsem catlarımm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen aynen...Mesela Loreal Lumi ve Chanel Vitalumiere Aqua yi almamak için büyük çaba harcıyorum bu aralar :)
      Çok merak ediyorum ikisinide ama elimdekilerin birkaçı bitse bari diye tutuyorum kendimiiiii

      Sil
  2. bana çok hafif gelen bir fondöten oldu maalesef ama kalitesi süper tabi..

    YanıtlaSil
  3. benim sevdiğim fondötenler; http://kraliceleoparus.blogspot.com/search/label/Fond%C3%B6ten..Tek tek yazacaktım ama üsendim=)

    YanıtlaSil