21 Temmuz 2013

BECCA 'Pearl' Aydınlatıcı


 Becca, ülkemizde çok fazla bilinen bir kozmetik markası değil. Benim de makyaj severler tarafında çok iyi tanınan Lisa Eldridge'in videoları sayesinde dikkatimi çekti ve kendisinin çok uzun yıllardır en sevdiği highlighter olduğunu duyunca arkadaşıma hemen sipariş verdim. Bu aydınlatıcının 4 farklı tonu var. Ben açık tenli olduğum için Pearl'ü tercih ettim. Ürün, 50ml.lik pompalı şişede, içerisinde SPF 25 koruması ve zar zor görebileceğiniz minik ışıltıları var.


Kremsi yapıda ve beyaz renkte ama sürdüğünüzde kesinlikle herhangi bir beyazlık görmüyorsunuz. Şu ana kadar çok sayıda highlighter kullanmadım ama bu şimdiye kadar denediklerimin en iyisi diyebilirim. Kesinlikle yüzünüzde disko topu gibi pırıl pırıl bir görüntü veya göze kötü görünecek bir parlaklık yaratmıyor. Çok az bir miktarı tüm yüze yetiyor yani gayet bereketli bir aydınlatıcı kendisi. Ayrıca cildinizle çok güzel bütünleşiyor bu yüzden de yüzünüzde herhangi bir suni görüntü oluşmuyor. Cildimi gerçekten çok daha sağlıklı ve canlı gösterdiğini söylemeliyim.


Ne şekilde kullandın derseniz ben birçok değişik şekilde uyguladım bu aydınlatıcıyı:
     -Kapatıcımla karıştırdım
     -Kapatıcımı sürmeden önce tüm yüzüme sürdüm
     -Kapatıcımı sürdükten sonra aydınlık görünmesini istediğim yerlere uyguladım
     -Nemlendiricimle karıştırdım
En çok fondötenimle karıştırdığımda ve fondötenimi uyguladıktan sonra belli bölgelere (elmacık kemikleri,kaş altı,dudak üstü,burun kemiği) sürdüğüm şekli sevdim. Yaaa ben aslında bu aydınlatıcıyı her şekilde sevdim arkadaşlar :)) Söyleyenecek tek bir negatif söz yok bu highlighter için. Ben, iyiki bu ürünün varlığından haberdar olmuşum ve sipariş vermişim diyorum başka da birşey demiyorum ;)





  

6 yorum:

  1. aydınlatıcı hastası olarak beccayı sipariş etmediğim için pişmanım:( bir dahaki amerika fırsatında muhakkak alacagım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kesinlikle yedekleyeceğim bir giden bulursam ;))) Benim gitmem bir süre daha zor oğlumun biraz daha büyümesi lazım :)

      Sil
  2. ben becca ürünlerinin uzun zamandır takipçisiyim daha önce başka ürünlerinide kullanmıştım bu ararlar bir giden olsada ısmarlasak pek güzel olurdu sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka hangi ürünü güzel Becca nın ben bir tek bunu duydum çok beğeniliyor diye.Bu ara yok ama olurda bi giden gelen olursa diğer ürünlerinden de sipariş vermek isterim çünkü buna bayıldıımmmm :))

      Sil
  3. İnternet swatchlarında en beğendiğim rengi almışsın, güzel günlerde kullanasın:)

    YanıtlaSil