15 Mayıs 2013

Bourjois Healthy Mix Fondoten






Bugünkü yazımda sizlere,bloglarda sıklıkla karşımıza çıkan,methini çooook duyduğum bir fondöten olan Bourjois Healthy Mix'ten bahsetmek istiyorum. Bendeki en açık tonu olan 51-Light Vanilla. Pompalı  bir şişesi var ki bu bir avantaj çünkü hem hijyenik oluyor hem de ürün israfı önleniyor. İçerisinde meyve özleri var. Benim cildim hassastır buna rağmen herhangi bir problem yaşamadım. Orta kapatıcılık sağlayan, cilde sağlıklı ve güzel bir parlaklık veren bir fondöten. Gerçekten çok doğal duruyor,yüzünüzde hiç ağırlık yapmıyor. Kalıcılığı da gayet iyi sabah sürünce akşama kadar tekrar etmeme gerek kalmıyor. Özellikle benim gibi kuru/normal ciltliyseniz çok severek kullanacağınızı düşünüyorum çünkü herhangi bir parlama yapmıyor yüzümde. Ciltleri yağlı ve karma olanların mutlaka üstüne hafif bir pudra geçmeliler parlamayı önlemek için.




Özet olarak, kapatmak istediğiniz hafif lekeleriniz,kusurlarınız varsa ve bir de kuru ciltliyseniz deneyince kesinlikle pişman olmayacağınız bir fondöten Bourjois Healthy Mix. Makyaj çekmecemin olmazsa olmazları arasına çoktan katıldı bile :) En kısa zamanda gidip 52 numarasını da almayı planlıyorum yaklaşan yaz mevsimi için ;)

6 yorum:

  1. Bende de 52 ve 53 numaraları var. 52 numaralı olana bayılıyorum, gerçekten harika bir duruşu var. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sizde aynı şekilde ;) İlk indirimde kapıcam 52 numarasınıda :)

      Sil
  2. bende istiyorum bende bende:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen hemen hemeennnn almalısınnn :)) expert face brush veya sigma F80 ile sürüyorum çooook güzel sonuç alıyorum gerçekten

      Sil
  3. son indirimde kendimi tutup almadım artık kışa alırım..

    YanıtlaSil