22 Mart 2016

Diorskin Nude Air Glowing Gardens Illuminating Powder-001

Merhaba, bugün sizlerle, Dior 2016 İlkbahar Koleksiyonunun yıldızı "001 Glowing Pink" pudra aydınlatıcı ile ilgili düşüncelerimi paylaşacağım. İlk olarak belirtmek istediğim, bence bu pudra, tüm markaların bu sezon için çıkardığı koleksiyonlar içinde kaçırılmaması gereken en başarılı ürünlerden biri.


Pudranın kadife kesede korunan aynalı gümüş ambalajı ve deseni çok şık. Kapağı mıknatıslı. Yanında bir de küçük kabuki fırçası mevcut. Glowing Pink, soğuk tonlu ve içinde cilde aydınlık veren pembe/beyaz ışıltılar bulunan sınırlı üretim bir pudra. İlk bakışta yüzde çok parlak duracakmış gibi gözükse de uygulandığında cildin kendi içten gelen aydınlığıymış gibi doğal duran bir pudra.


Pigmentasyonu iyi. Yapısı da yumuşacık dolayısıyla sürümü de kolay. Ayrıca ciltle çok güzel bütünleşiyor. Kısacası özellikle benim gibi açık tenlilerin çoook seveceği ve iyi ki almışım diyeceği ürünlerden.




Bu arada yukarda da belirttiğim gibi bu aydınlatıcı malesef sınırlı üretim. Almayı düşünenlerin acele etmesi gerekiyor çünkü satışa çıktığı anda çoğu yerde kısa sürede tükendi. Şu anda online olarak sadece beymen.com da satışı devam ediyor. İnşallah bunu yayına koyana kadar orda da stok dışı olmaz..

Güzel haberler alacağımız günler yaşamak dileğiyle.. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere

7 yorum:

  1. Daha yeni Abh aldım, Dior'u bulamadığım için ama şuan ne yapsam bilemedim:( çok güzel gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bunu almadan önce ABH sipariş etmiştim ama bunu görünce dayanamadım..

      Sil
  2. ışıltısına bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. İsteyenler için ek bilgi,internette kağan parfümeri de de denk geldim. hem de boyner den daha uygun fiyata.

    YanıtlaSil