25 Ocak 2016

MAC Faerie Whispers Collection (Cheek Pollen&Spellbinder)


Merhaba, bugünün yazısı MAC Faerie Whispers Koleksiyonundan seçtiğim 2 pudra allık, 'Cheek Pollen' ve 'Spellbinder' hakkında olacak. Yazımın başında bu iki ürünün Temptalia dan A ve A- aldığını küçük bir dip not olarak belirtmek isterim :)



-Cheek Pollen: Bu koleksiyona özel çıkmış ve aynı zamanda koleksiyonun en öne çıkan parçalarından biri bu pudra allık. Rengini, öyle koyu kahve değil de, orta koyulukta ve sıcak alttonlu bir kahverengi diye tanımlayabilirim. Saten bitişli ve oldukça kalıcı bir allık. Elimi pudranın üstünde gezdirdiğimde resmen kayıyor. Yapısı yumuşak yani. Dolayısıyla da çok rahat sürülüp dağıtılabiliyor. Pigmentasyonu da yüksek. Rengini hemen veriyor. 
Cheek Pollen i allık olarak, bronzer olarak hatta çok açık tenliler kontür amaçlı bile kullanıyormuş. Fakat benim için sadece çok severek ve sıkça kullanacağim bir allık 'Cheek Pollen'. Çünkü, bir bronzer a göre biraz fazla renk veriyor, kontür içinse gri/koyu kahve (bkz. Kevyn Aucoin Sculpting Powder) tonlar daha güzel oluyor benim düşünceme göre.

-Spellbinder: Bu da yine diğeri gibi ilk kez bu koleksiyonda karşılaştığımız ve aynı şekilde sınırlı üretim bir allık. Açık pembe/şeftali tonlarında ve Cheek Pollen gibi saten bitişli. Her cilt tipine uyacak renklerden. Pigmentasyonu yüksek ve kalıcılığı da çok iyi. Silene kadar olduğu yerde kalıyor.

Bence her iki allık ta Faerie Whispers koleksiyonunun kaçmaz parçaları. Fiyatları 73TL. İlginizi çektiyse tükenmeden bakın derim. Ben bu yazıyı yazarken her ikisi de maccosmetics.com.tr de vardı bir kontrol edin isterseniz....

En kısa zamanda görüşmek üzere :))

1 yorum:

  1. Sanıyorum dayanamayıp spellbinder i alacağım. Gerçi yüzümde nasıl durur hiç bir fikrim yok :)

    YanıtlaSil