21 Ekim 2013

Sigma F80 Flat Kabuki Fondoten Fırçası

Hepinize merhaba,bayramınızın iyi geçmiş olduğunu umarak bugünkü yazıma başlıyorum.
Fondötenin yüzümüzde pürüzsüz ve doğal durmasını sağlayan üç etken var. Birincisi düzenli yapılan peelingler. Ben kendi adıma şunu söyleyebilirim ki bu adımı atlarsam ne kadar iyi bir fondöten kullansam da cildimin belirli yerlerinde oluşan pul pul görüntüden kurtulamıyorum. İkincisi cildimizi sabah akşam nemlendirme. Diğer önemli etken ise kullandığımız fırça. Bugün sizlere favori fondöten fırçalarımdan birinden bahsetmek istedim.


Sigma'nın en çok satan fırçalarından biri olan mükemmel bir likit fondöten fırçası F80. Ucu dümdüz,sık ama yumuşak sentetik kıllardan oluşuyor. Fondöteni çok homojen,eşit ve herhangi bir fırça izi belli etmeden dağıtıyor. Fırçanın tutuşu çok rahat dolayısıyla uygulaması kolay. Ben az bir miktar kapatıcımı yüzümün geneline nokta nokta sürüp fırçayla tampon hareketlerle dağıtıyorum. Çok pürüzsüz ve doğal bir bitiş sağlıyor. Kesinlikle kılları dökülüp yüzünüze yapışmıyor. Bu fırça için söylenebilecek tek negatif şey sık kıllı olduğu için temizlenmesinin biraz zor olduğu. Ben her kullanımdan sonra fırçalarımı Mac in fırça temizleyicisiyle temizler ayda 1 kere de beauty blender ın sabunuyla veya bebe şampuanıyla yıkarım.




En kısa zamanda yedekleyeceğim olmazsa olmaz fondöten fırçalarımdan biri F80. Ben Cloud10beauty den almıştım 6,7 günde elime geçti size de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :)




11 yorum:

  1. Ben de sipariş verdim bundan gelmesi için gün sayıyorum yorumların bu kadar iyi olunca sevindim :) Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç pişman olmayacaksın şimdiden güle güle kullan ;)

      Sil
  2. ok merak ediyorum bu fırçayı. black friday de indirim olur umuduyla bu aralar almamak için kendimle cebelleşiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Aklımda en kısa zamanda alınacaklar listesinde:)

    YanıtlaSil
  4. sitesi ingilizce türkçe site yokmu bu fırçayı alabileceğimiz yardım lütfennnn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef bildiğim kadarıyla türkçe bir site yok satan ama instagramda ABEAUTYBLOGG adlı kullanıcıyı takip ederseniz zaman zaman bu fırcayı satıyor bi bakın isterseniz

      Sil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. bahsettiginiz siteye baktım 19 dolar gibi bi fiyat yazıyor ama gitti gidiyorda 120 tl bu fırcanın fiyatı.. ben o siteden sipariş verirsem toplamda ne kdar öderim acaba yardımcı olursanız cok sevinirim..

    YanıtlaSil
  7. 20 euro cloud10 de fiyatı buna tax ve shipping eklenecek o yüzden tam net fiyatı bilemicem o yüzden bunu yurt dısından getirip 50-60 tl arasında satanlar var ben bildiklerimi yazım size onlardan temin edersiniz belki.
    İnstagram hesapları:
    kadinindunyasi
    Amerikadanaliyorum
    Abeautyblogg
    Shop_zeomeo

    YanıtlaSil