16 Mayıs 2016

Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense SPF50

Merhaba, bugünün yazısı, güneşin yüzünü göstermeye başladığı bu günler dışında kış mevsiminde de kullanmaya özen gösterdiğim ürünlerden biri hakkında olacak. Kiehl's ın bu koruyucu kremi cildin yaşlanmasına ve lekelenmesine neden olan UVA ve UVB ışınlarına karşı koruyuculuk sağlıyor. İçeriğindeki Fransız kızıl gülü özüyle tahriş olmuş cildi sakinleştiriyor. Ayrıca antioksidan özellikli E vitamini içeren formülü cildi nemlendirirken serbest radikallere karşı koruma sağlıyor. Yağ, parfüm ve renk içermiyor.


İnce yapılı olması nedeniyle hızlı ve kolay emiliyor. Cildi yağlandırmıyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor. Her ne kadar açıklamasında mat bir görünüm verir yazsa da benim yüzüme aydınlık bitiş sağlıyor. İnsanı rahatsız edecek kötü bir kokusu da yok neyseki. Benim en sevdiğim yanlarından biri sürdüğüm zaman yüzümde beyaz beyaz durmaması. Ayrıca makyajıma baz da oluşturduğunu düşünüyorum. Havalar ısındıkça sadece bunu uygulamanın yeterli olacağını extra olarak bir de nemlendirici sürmeye gerek duymayacağımı düşünüyorum.

Kiehl's ın bu güneş koruyucusu bende herhangi bir sivilceye neden olmadı. Tüm yaz yüzüm için bu kremi kullanacağım. Ayrıca evden çıkarken ellerimin üstüne de sürüyorum. Size de tavsiye ederim çünkü ellerimiz hep açıkta olduğu için lekelenmeye oldukça müsaitler.

Kısacası ben bu kremden oldukça memnunum ve gönül rahatlığıyla da tavsiye ederim. Fiyatı 139TL. Kiehl's mağazalarından ve www.kiehls.com.tr den satın alabilirsiniz.

Sevgiler...